Bedankt!

De vlinders uit Vlinders zijn vrij zijn nu dan echt vrijgelaten.

 

Wij kijken terug op een onwijs goede reeks voorstellingen. Namens de cast en crew, van harte bedankt voor uw komst!

 

In het najaar is DSO weer te zien met de musical Ja zuster, nee zuster. We hopen u dan weer te zien!

Tot ziens in november!

 

 

Bedankt voor uw komst naar Geen dag spijt

Namens de cast en crew van Geen dag spijt willen wij u bedanken voor uw bezoek aan het Cultureel Centrum Kortenhoef.

 

Wij gaan ons vol enthousiasme storten op onze volgende productie voor in mei: de komedie Vlinders zijn vrij van Leonard Gershe.

 

Binnenkort volgt er meer informatie over de kaartverkoop en de voorstelling. Tot ziens!

 

Foto Douwe van Essen ©

Audities musical Foxtrot

Foxtrot is helaas geannuleerd en we gaan een vervangende voorstelling spelen.

In 2019 viert DSO haar 85-jarig jubileum. Dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Om dit te vieren, spelen wij eind november de musical Foxtrot van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

 

Voor deze musical zijn we op zoek naar 6 danseressen (16 - 30 jaar) die zowel kunnen dansen als zingen. De audities zijn op 9 februari tussen 10.00u en 12.00u in het Cultureel Centrum Kortenhoef. Aanmelden kan zowel individueel of als dansgroep. Zin om aan deze musical mee te doen? Stuur dan een e-mail naar judithvoigt1@gmail.com met daarin een korte motivatie met ervaring, foto, leeftijd, naam, adres en telefoonnummer.

Kaartverkoop Geen dag spijt

De kaartverkoop van de komedie Geen dag spijt van Christa Warmerdam is van start! De voorstelling wordt geregisseerd door Ger van Groningen.

 

De voorstellingen vinden plaats op 25, 26, 27 en 31 januari en op 1 en 2 februari 2019 in het Cultureel Centrum Kortenhoef. U heeft dus 6 mogelijkheden om onze voorstelling te bezoeken! En voor het eerst sinds jaren spelen we een matineevoorstelling, namelijk op zondag 27 januari. 

 

Alle voorstellingen starten om 20.00u, behalve de matineevoorstelling op 27 januari. Deze voorstelling start om 14.00u.

 

Waar gaat Geen dag spijt over? In Geen dag spijt draait het om Kim, een pas gescheiden vrouw die net een beetje aan het settelen is in haar nieuwe appartement. Veel alleen is ze niet, want haar zus Laura en moeder Marie komen regelmatig over de vloer. Als Dennis, haar beste vriend, voor haar komt koken, wordt het gezelschap nog groter, omdat hij Tim, een oude jeugdvriend, meeneemt. Bijna iedereen is in de ban van Tim, maar van wie is Tim eigenlijk in de ban?

 

Geen dag spijt is een fijne komedie waarin liefde, familierelaties en vriendschap een hoofdrol spelen.

 

Hopelijk mogen we u bij een van onze voorstellingen verwelkomen! Tot dan!