ARCHIEF - 2018

Wij kijken terug op een zeer geslaagde voorstellingsreeks van Sophie. Namens de cast en crew: ontzettend bedankt voor uw bezoek!

 

En mocht u Sophie nu gemist hebben: wij spelen eind januari onze nieuwe voorstelling Geen dag spijt van Christa Warmerdam.

 

Houd deze website en onze Facebook in de gaten voor de nieuwste informatie! Tot ziens!

Komend stuk: Sophie - een leven in 12 scènes

AANVANGSTIJD: 20.00u

 

Vol trots kunnen we u eindelijk vertellen wanneer we ons openingsstuk Sophie gaan spelen in het CCK (Cultureel Centrum Kortenhoef). Op 16, 17, 18, 19 en 20 oktober zal DSO Sophie opvoeren, geschreven door Roos Ouwehand. Het stuk is geregisseerd door Arjan Boxelaar en Enno van Tulder.

 

In Sophie zien we in 12 scènes het leven van Sophie aan ons voorbijtrekken: van achtjarig meisje tot zevenentachtigjarige oma. Op haar (oude) meisjeskamer maken we haar conflicten, haar keuzes, haar geluk en haar verdriet mee. Een leven dat net zo gewoon en bijzonder is als dat van ons en de mensen om ons heen.

 

Hopelijk zien we u op een van onze speeldata in ons nieuwe onderkomen: het CCK aan de Parklaan in Kortenhoef!

 

Nieuws over de nieuwe speellocatie

We hebben goed nieuws over onze nieuwe speellocatie. Aan de Parklaan in Kortenhoef is bij de Regenboogschool een nieuw cultureel centrum (Cultureel Centrum Kortenhoef: het CCK) gebouwd. In het CCK is er plaats voor 72 toeschouwers. Op dit moment wordt er door DSO nog flink geklust, maar het einde is in zicht. We staan te popelen om ons openingsstuk Sophie daar op te voeren.

DSO gaat het centrum huren van de gemeente en zorg dragen voor het beheer en de verhuur. Wij zijn blij met deze ontwikkeling.

 

Foto's: © Douwe van Essen