DSO WEER OP DE PLANKEN!

We zijn weer druk bezig met het repeteren voor ons nieuwe stuk in november, Bouillabaisse van Arie de Rooij. Onder de bezielende leiding van Arjan Boxelaar wordt er hard gewerkt aan deze voorstelling.

 

Van 16 t/m 20 november zullen we deze tragikomedie voor u opvoeren in ons theater, De Blinker.

 

Waar gaat Bouillabaisse over? Mirjam (Mim) en Bas proberen, zo goed en zo kwaad, hun vervallen hotel aan een prachtig meer klaar te maken voor een heropening, maar heel soepel gaat dit niet. Misverstanden, ruzies en verraad lijken roet in het eten te gooien. Kan het hotel op tijd gered worden?

 

De kaartverkoop voor onze voorstelling is nu van start!

 

We zien jullie graag tijdens een van onze voorstellingen!

Foto: Douwe van Essen ©

Poster: Jeffrey Spoor en Ciska Jansen

Idee poster: Arjan Boxelaar


BEDANKT!

Onze voorstellingsreeks van de twee eenakters, Met innige deelneming en Een lichte lunch zit er weer op. Het was weer een feestje om te doen! Wij bedanken iedereen die is komen kijken.

 

Tot de volgende voorstelling in november!


DSO SPEELT TWEE EENAKTERS

 

Van 20 april 2022 t/m 24 april 2022 speelt DSO niet één, maar twee voorstellingen op een avond. Er is gekozen voor twee eenakters, namelijk Met innige deelneming van Jacques Vriens en Een lichte lunch van Peter van Straaten. Deze voorstellingen werden omlijst door live-muziek.

 

In de tragikomedie Met innige deelneming draait het om de familie Van Dam die net terug is van de begrafenis van de pater familias. De verhoudingen binnen de familie staan wat op scherp: wie weten allemaal van het geheim dat vader had? Humor en tragiek volgen elkaar in hoog tempo op in deze eenakter. Deze eenakter is het regiedebuut van Kai Spall.

 

De andere eenakter die we opvoerden, is de komedie Een lichte lunch, geregisseerd door Vincent Koch. Twee zussen besluiten samen te lunchen na een bezoek aan hun moeder. In het luxe restaurant doen ze zich tegoed aan delicate gerechten en goede wijnen. Maar na iets te veel wijn, blijft niets meer onbesproken. Wat is nu precies de verhouding tussen de twee zussen?

 

eindpresentatie van de debutanten op de clubavond van maandag 11 april 2022

In de toneellessen voor beginners werd intensief gewerkt: