BEDANKT!

Onze voorstellingsreeks van de twee eenakters, Met innige deelneming en Een lichte lunch zit er weer op. Het was weer een feestje om te doen! Wij bedanken iedereen die is komen kijken.

 

Tot de volgende voorstelling in november!


DSO SPEELT TWEE EENAKTERS

 

Van 20 april 2022 t/m 24 april 2022 speelt DSO niet één, maar twee voorstellingen op een avond. Er is gekozen voor twee eenakters, namelijk Met innige deelneming van Jacques Vriens en Een lichte lunch van Peter van Straaten. Deze voorstellingen werden omlijst door live-muziek.

 

In de tragikomedie Met innige deelneming draait het om de familie Van Dam die net terug is van de begrafenis van de pater familias. De verhoudingen binnen de familie staan wat op scherp: wie weten allemaal van het geheim dat vader had? Humor en tragiek volgen elkaar in hoog tempo op in deze eenakter. Deze eenakter is het regiedebuut van Kai Spall.

 

De andere eenakter die we opvoerden, is de komedie Een lichte lunch, geregisseerd door Vincent Koch. Twee zussen besluiten samen te lunchen na een bezoek aan hun moeder. In het luxe restaurant doen ze zich tegoed aan delicate gerechten en goede wijnen. Maar na iets te veel wijn, blijft niets meer onbesproken. Wat is nu precies de verhouding tussen de twee zussen?

 

eindpresentatie van de debutanten op de clubavond van maandag 11 april 2022

In de toneellessen voor beginners werd intensief gewerkt: