BEDANKT!

Onze Ideale Moordenaars zijn helaas gepakt: het doek is voor ze gevallen. Wij bedanken iedereen die naar de voorstelling is gekomen. Wij gaan hard aan de slag met onze voorjaarsvoorstelling. Tot ziens!

EEN MOORDCOMPLOT BIJ DSO?!

Op 14 oktober start de kaartverkoop van de komische thriller Ideale Moordenaars van W.G. Pfaus. De regie is in handen van Jeffrey Spoor en Kai Spall.

 

Op 17, 18, 19, 24 en 25 november 2023 spelen wij deze voorstelling in Cultureel Centrum De Blinker, gelegen aan de Parklaan in Kortenhoef. Ideale Moordenaars is een komische thriller die u meeneemt in het duistere complot van Juliette en Paul van Dellen, die vastbesloten zijn om drie miljoen euro van een levensverzekering te innen.

 

Juliette en Paul hebben de perfecte moord bedacht, maar hun plan is extreem te noemen. Ze geloven er beiden heilig in en ze zijn ervan overtuigd dat ze ermee weg gaan komen. Maar ze hadden niet gerekend op de bemoeizuchtige buurvrouw, een argwanende inspecteur en een strenge verzekeringsagent. Want zoals bij alle goede misdaadverhalen, loopt niet alles volgens plan… 

 

Benieuwd naar hoe dit afloopt? Koop dan je kaartje voor deze voorstelling!

 

Gezocht: kinderen voor ons kerstspel

Het duurt nog even, maar DSO gaat op zaterdag 16 december een kerstspel opvoeren. Wij zoeken hiervoor kinderen die nu in groep 6, 7 of 8 zitten om mee te doen.
Hiervoor hebben we audities op donderdagmiddag 5 oktober om 16.00u.
Opgeven kan via toneeldso@gmail.com.

Bedankt!

📸 Douwe van Essen

We kijken terug op een zeer succesvolle cruise op de Maria Stuart! De Maria Stuart ligt inmiddels in de haven en wij gaan met DSO op weg naar een nieuw avontuur. Wij bedanken iedereen die is komen kijken naar Gebroken IJs! 

 

Tot de volgende!

Jubilerende toneelvereniging DSO zoekt talent

Audities op zondag 10 september

 

In november 2024 bestaat toneelvereniging DSO uit Kortenhoef 90 jaar. DSO zoekt talent voor een groots spektakel dat in het najaar van 2024 zijn climax zal hebben. Dan zal De Blinker in Kortenhoef  podium bieden aan een reeks voorstellingen van de in eigen beheer ontwikkelde musical ‘De Hemel Op Aarde’.

 

De Hemel op Aarde

Het verhaal speelt zich af in het tuindersmilieu in Kortenhoef/’s-Graveland van de jaren ‘70/’80 van de vorige eeuw. Ondanks het harde werken en onzekere inkomen zijn de tuinders trots op hun tuin. De jeugd vraagt zich steeds vaker af of ze een dergelijk bestaan wel willen. De wereld verandert snel, de welvaart neemt toe en ook de kansen om te studeren of op zoek te gaan naar beter betaald werk. De kerk wordt steeds minder belangrijk. 

Na hun wilde jaren beseffen de jongeren dat het tijd is om keuzes te maken.  De één wil naar de grote stad, weg van de tuinderij en het dorpse gedoe, de ander wil de tuinderij wel verkopen voor huizenbouw. Een aantal houdt stug vol en blijft tuinen op de tuinderij die van vader op zoon is overgegaan. De jongeren komen tot de ontdekking dat het geluk niet alleen afhangt van een tuin, hoge opleiding en een goed betaalde baan maar vooral van vriendschap en liefde. 

 

2024

Deze muzikale theaterproductie is inmiddels opgestart en de voorbereidingen zijn in volle gang. De repetitieperiode staat gepland van januari t/m november 2024. De voorstellingen met live band zijn in november 2024. De cast zal bestaan uit acteurs, zangers, dansers en figuranten. Daarom is DSO voor een aantal belangrijke rollen op zoek naar talenten die willen schitteren in dit fantastische spektakel.

 

Gezocht

Voor de hoofdzangrollen zoekt DSO 3 mannen en 3 vrouwen tussen de 20 en 40 jaar en 3 mannen tussen de 45 en 65 jaar. Ook als je geen hoofdzangrol ambieert, kun je reageren om deel te nemen in het ensemble. Ben je enthousiast, heb je acteertalent, kun je zingen en ben je bereid om ervoor te gaan? Heb je altijd al het publiek van jouw optreden willen laten genieten? Dan is dit je kans!

Laat zien wat je kunt en verras de auditiecommissie met een kort optreden. Meld je aan voor de audities op zondag 10 september! Stuur vóór 12 augustus een mail met daarin je motivatie, persoonlijke gegevens en foto naar DSO: Judith Voigt - judithvoigt1@gmail.com

 

 

Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen over de details van de auditie.

 

KAARTVERKOOP GEBROKEN IJS VAN START

Toneelvereniging DSO is lekker op stoom. Na onze succesvolle reeks voorstellingen van Bouillabaisse afgelopen november, zetten we met regisseur Ger van Groningen aan het roer, koers naar onze nieuwe voorstellingen in april. 

 

Van woensdag 19 april 2023 t/m zondag 23 april 2023 spelen wij de voorstelling Gebroken IJs van Haye van der Heyden voor u in het Cultureel Centrum De Blinker aan de Parklaan in Kortenhoef. Gebroken IJs is een komedie die zich afspeelt op het dek van de 'Maria Stuart', een luxe cruiseschip dat voornamelijk bezocht wordt door alleenstaande, oudere passagiers. Elk van hen heeft zijn eigen redenen om deel te nemen aan dit comfortabele 'drijvende bejaardentehuis'. Vanuit de dekstoelen klinkt regelmatig gelach en zodra het ijs eenmaal gebroken is, ligt zelfs romantiek op de loer. Vrolijke gebeurtenissen worden afgewisseld met ontroerende momenten in deze komedie.

 

 

 

VERRASSEND TOON HERMANS!

Op zondag 26 februari van 14.00u tot 16.00u (incl. pauze) presenteert Dorinde Smit Duyzentkunst onder de naam Muziek & Zo het programma Verrassend Toon Hermans. In dit muzikale en informatieve programma neemt Dorinde u mee in het fascinerende leven van Toon Hermans.  

Bij het reserveren van de kaarten, komt uw naam op de gastenlijst te staan. De Blinker is open vanaf 13.30u.

Bedankt!

Het zit erop: het hotel is definitief gesloten! Wij danken iedereen die naar Bouillabaisse is komen kijken.

 

We gaan druk aan de slag met ons nieuwe stuk.

 

Tot in april 2023!