DSO WEER OP DE PLANKEN

Na een lange periode van noodgedwongen stilliggen, is DSO eind augustus weer voorzichtig gestart met de repetities voor een stuk in november: Zusters van Carrie Rens. Wat is het fijn om weer met onze hobby bezig te zijn.

 

Naast de repetities hebben we ons gebogen over het coronaproof maken van De Blinker. We willen ons publiek natuurlijk veilig en wel kunnen ontvangen. We zullen de voorstellingen opvoeren voor een publiek van maximaal 30 personen, waarbij natuurlijk de anderhalvemeterregel in acht genomen wordt. De kaartverkoop voor dit stuk start binnenkort.

 

We houden jullie op de hoogte!

UITGESTELD

Helaas heeft DSO door de huidige ontwikkelingen omtrent het corona-virus zich genoodzaakt gevoeld de voorstellingen van Moederziel van Anja Steegstra te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Ook de kaartverkoop voor dit stuk zullen wij later starten, wanneer onze nieuwe speeldata bekend zijn.

 

Daarnaast zijn alle huidige activiteiten in De Blinker opgeschort tot in ieder geval 1 september.

 

We houden u via onze vaste kanalen op de hoogte.

 

Hopelijk kunnen we u snel weer verwelkomen in De Blinker.

Archief 2020

DSO SPEELT MOEDERZIEL

Na onze succesvolle reeks voorstellingen van Ja zuster, nee zuster, is DSO druk aan het repeteren voor een prachtige voorjaarsvoorstelling. Na de uitbundige musical hebben we nu gekozen voor een kleinere productie: Moederziel van Anja Steegstra. De regie zal gevoerd worden door Ger van Groningen (o.a. De Jantjes, Geen dag spijt, Hetty)

 

In Moederziel draait het om 4 vrouwen in een gevangenis: drie vrouwen zijn veroordeeld voor een delict, de vierde zit in de gevangenis om inspiratie op te doen voor haar nieuw te schrijven boek. Haar boek zal gaan over het leven in een gevangenis. Het doel? In contact komen met de veroordeelden om hun levensverhaal op te schrijven.

Het wordt een verhaal over schuld, boete en schaamte, waarbij humoristische situaties worden afgewisseld met harde confrontaties. Moederziel zal absoluut indruk maken.