Bedankt!

Wij hebben 8 fantastische voorstellingen Ja zuster, Nee zuster van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink mogen spelen! Wat was het een feestje!

 

We willen u bedanken voor uw komst en we zien u graag in het voorjaar terug bij onze volgende voorstellingen!

Onze volgende voorstelling:

Ja Zuster, Nee Zuster van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink

De kaarten voor onze voorstellingen van Ja Zuster, Nee Zuster zijn helaas allemaal uitverkocht.

 

Wist u dat DSO dit jaar 85 jaar bestaat? Dit laten we natuurlijk niet zo maar voorbijgaan. Om dit te vieren spelen we in het najaar weer een bekende musical, namelijk Ja Zuster, Nee Zuster van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. De regie is dit keer in de vakkundige handen van Jeffrey Spoor.

 

In rusthuis Klivia is altijd van alles aan de hand: wanneer de ingenieur niet iets laat ontploffen, dan staat de boze buurman Boordevol wel voor de deur om weer eens flink te klagen over al het lawaai. Nee, rustig kun je het niet echt noemen in dit rusthuis. In deze vrolijke musical komen welbekende liedjes als De kat van ome Willem, Mijn opa en Duiffies allemaal voorbij. Het belooft een gezellige boel te worden in Cultureel Centrum De Blinker. Een feest der herkenning voor velen.

 

De voorstellingen worden gespeeld op 21, 22, 23, 24 , 28, 29, 30 november en 1 december 2019. U heeft dus maar liefst acht keer de mogelijkheid om deze voorstelling te zien! Hopelijk brengt u een bezoek aan rusthuis Klivia. En onthoud:

 

Niet met de deuren slaan...

Zomerstop

 

Wij kunnen terugkijken op een prachtig theaterseizoen!

We hebben onze intrek genomen in Cultureel Centrum De Blinker en daar wel drie mooie voorstellingen mogen spelen: Sophie, een leven in twaalf scènes, Geen dag spijt en Vlinders zijn vrij.

En dan is het nu tijd voor wat welverdiende rust, maar we komen eind augustus zeker terug. We zijn al voorzichtig begonnen met de eerste repetities voor Ja zuster, nee zuster dat we dit najaar gaan opvoeren.

 

Maar voor nu wensen we u een heel fijne zomer en rusten wij even wat uit.

 

Tot eind augustus!

Bedankt!

De vlinders uit Vlinders zijn vrij zijn nu dan echt vrijgelaten.

 

Wij kijken terug op een onwijs goede reeks voorstellingen. Namens de cast en crew, van harte bedankt voor uw komst!

 

In het najaar is DSO weer te zien met de musical Ja zuster, nee zuster. We hopen u dan weer te zien!

Tot ziens in november!

 

 

Komende productie:  Vlinders zijn vrij

Na de succesvolle voorstellingsreeks van Geen dag spijt hebben we inmiddels onze tanden gezet in een nieuw stuk: de tragikomedie Vlinders zijn vrij van Leonard Gershe. De regie is in handen van Vincent Koch.

 

Waar gaat het stuk over? New York, jaren 70. Don Baker, een optimistische, zelfverzekerde jongen, betrekt zijn allereerste appartement in New York. Hij wil zijn overbezorgde moeder ontvluchten en wil zelf iets van zijn leven proberen te maken. Don is blind, maar dat mag zijn levenslust niet drukken – Don weet prima met zijn blindheid om te gaan. Naast hem woont de fladderige Jill Tanner: een meisje dat geen blad voor de mond neemt en er alles uitflapt. Ondanks de grote verschillen, klikt het toch meteen tussen hen en bloeit er iets moois op. Maar dan verschijnt de moeder van Don plotseling bij hem thuis en zij vindt overduidelijk iets van Jill. Haar bemoeienis drijft al snel een wig tussen de twee. Weten Don en Jill stand te houden?

 

Vlinders zijn vrij is een tragikomedie over de relatie tussen een moeder en zoon, het overwinnen van onderlinge verschillen en het accepteren van mensen die net een beetje anders zijn dan jij.

Nieuwe naam CCK: De Blinker

Op vrijdag 15 maart werd de nieuwe naam voor het Cultureel Centrum Kortenhoef onthuld. Vol trots mogen we melden dat het CCK nu De Blinker heet. 

 

Een jury bestaande uit een vertegenwoordiging van DSO, de Regenboog Kortenhoef en de gemeente Wijdemeren kozen De Blinker als mooiste naam. Deze naam is bedacht door Arjan van Loenen.

 

Deze naam past in de traditie van De Dobber en De Fuik (een blinker is van glimmend metaal gemaakt kunstaas dat wordt gebruikt om te vissen). Daarnaast verwijst het natuurlijk ook naar blinken, wat iedereen die het podium betreedt wil! En als het goed is straalt De Blinker nog heel veel jaren positiviteit uit.

 

Wij zijn als DSO ontzettend blij met de nieuwe naam!

Bedankt voor uw komst naar Geen dag spijt

Namens de cast en crew van Geen dag spijt willen wij u bedanken voor uw bezoek aan het Cultureel Centrum Kortenhoef.

 

Wij gaan ons vol enthousiasme storten op onze volgende productie voor in mei: de komedie Vlinders zijn vrij van Leonard Gershe.

 

Binnenkort volgt er meer informatie over de kaartverkoop en de voorstelling. Tot ziens!

 

Foto Douwe van Essen ©

Audities musical Foxtrot

Foxtrot is helaas geannuleerd en we gaan een vervangende voorstelling spelen.

In 2019 viert DSO haar 85-jarig jubileum. Dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Om dit te vieren, spelen wij eind november de musical Foxtrot van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

 

Voor deze musical zijn we op zoek naar 6 danseressen (16 - 30 jaar) die zowel kunnen dansen als zingen. De audities zijn op 9 februari tussen 10.00u en 12.00u in het Cultureel Centrum Kortenhoef. Aanmelden kan zowel individueel of als dansgroep. Zin om aan deze musical mee te doen? Stuur dan een e-mail naar judithvoigt1@gmail.com met daarin een korte motivatie met ervaring, foto, leeftijd, naam, adres en telefoonnummer.

Kaartverkoop Geen dag spijt

De kaartverkoop van de komedie Geen dag spijt van Christa Warmerdam is van start! De voorstelling wordt geregisseerd door Ger van Groningen.

 

De voorstellingen vinden plaats op 25, 26, 27 en 31 januari en op 1 en 2 februari 2019 in het Cultureel Centrum Kortenhoef. U heeft dus 6 mogelijkheden om onze voorstelling te bezoeken! En voor het eerst sinds jaren spelen we een matineevoorstelling, namelijk op zondag 27 januari. 

 

Alle voorstellingen starten om 20.00u, behalve de matineevoorstelling op 27 januari. Deze voorstelling start om 14.00u.

 

Waar gaat Geen dag spijt over? In Geen dag spijt draait het om Kim, een pas gescheiden vrouw die net een beetje aan het settelen is in haar nieuwe appartement. Veel alleen is ze niet, want haar zus Laura en moeder Marie komen regelmatig over de vloer. Als Dennis, haar beste vriend, voor haar komt koken, wordt het gezelschap nog groter, omdat hij Tim, een oude jeugdvriend, meeneemt. Bijna iedereen is in de ban van Tim, maar van wie is Tim eigenlijk in de ban?

 

Geen dag spijt is een fijne komedie waarin liefde, familierelaties en vriendschap een hoofdrol spelen.

 

Hopelijk mogen we u bij een van onze voorstellingen verwelkomen! Tot dan!